Το αρχιτεκτονικό μας γραφείο bm—archilab
έχει την έδρα του στο κέντρο της Αθήνας.

Όμως ο σχεδιασμός είναι ένα αντικείμενο χωρίς γεωγραφικά όρια. Γι’ αυτό και αναλαμβάνουμε έργα σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και του κόσμου.

Η προσέγγισή μας είναι πάντα μοναδική και εντοπισμένη, με έμφαση στον κάθε χρήστη του χώρου και τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες του.

Διαθέτουμε ειδίκευση στον σχεδιασμό χώρων εργασίας. Δημιουργούμε ιδιαίτερους χώρους φιλοξενίας και κατοικίας.

Είμαστε ευέλικτοι και διαθέτουμε μια  ομάδα επιλεγμένων και δοκιμασμένων συνεργατών, από διαφορετικά πεδία και αντικείμενα και με γεωγραφική διασπορά.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ – ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ – ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
PROJECT MANAGERS
ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΕΠΙΠΛΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
LEED ΚΑΙ BREEAM ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

Το 2004 ιδρύσαμε μαζί το γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών και εφαρμογών balogiannis manitsidou archilab και από τότε σχεδιάζουμε και δημιουργούμε μαζί σε διάφορους τομείς του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και πρακτικής, σε διάφορες κλίμακες και για διάφορες χρήσεις: κατοικίες, καταστήματα, δημόσια κτίρια, χώρους φιλοξενίας και χώρους εργασίας.

Από το 2009 αποκτήσαμε εξειδίκευση στον σχεδιασμό των χώρων εργασίας, μέσω των έργων που μας ανατέθηκαν. Έχουμε σχεδιάσει και υλοποιήσει πάνω από 80.000μ2 χώρων εργασίας.

Παράλληλα δραστηριοποιούμαστε στη δημιουργία ιδιαίτερων χώρων φιλοξενίας και κατοικίας με έμφαση στην ανακαίνιση και μετατροπή υφιστάμενων χώρων.

Χρησιμοποιούμε μεθοδολογικά εργαλεία ανάλυσης για τη δημιουργία «έξυπνων» και πολυλειτουργικών χώρων. Εμπνεόμαστε από την ομαδική δουλειά, μας ενθουσιάζουν οι προκλήσεις και το δυνατό μας σημείο είναι η συνεργασία και ο συμμετοχικός σχεδιασμός, με έμφαση στις επιθυμίες του χρήστη του χώρου.