Τα νέα μας

Smart Workplace Design Summit Spring Edition στο Βερολίνο

Περάσαμε δύο πολύ ενδιαφέρουσες ημέρες, γεμάτες συζητήσεις, συναντήσεις, μοίρασμα ιδεών και εμπειριών σε ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον σε ένα παλιό κτίριο αποθήκης δίπλα στον Ποταμό Spree στα προάστια του Βερολίνου.

Περισσότερα

Η αγορά ακινήτων θα ανακάμψει? Υπάρχει ανάγκη για σύγχρονους γραφειακούς  χώρους?

Η ετήσια ημερίδα του ΕΛΙΕ για της πορεία της κτηματαγοράς και τις προοπτικές της παρουσίασε ενδιαφέρουσες τάσεις και διαπιστώσεις.
Εστιάζουμε στους γραφειακούς χώρους.
Το 70% των υφιστάμενων κτιρίων είναι κατασκευής προ του 1980. Μόνο το 3,2% των κτιρίων είναι ενεργειακά σχεδιασμένα.. Υπάρχει κτιριακό απόθεμα αλλά υπάρχει έλλειψη σε χώρους γραφείων κατηγορίας Α.

Περισσότερα

Πως μπορούν οι εργαζόμενοι γονεις να διευκολυνθουν στην καθημερινότητα τους στον χώρο εργασίας τους?

Το Women On Top in business δημιούργησε μια ιδιαίτερη ημερίδα με τη μορφή workshop και στόχο πρακτικές λύσεις και προτάσεις με θεματική την ισότητα στην πράξη. Στα πλαίσια αυτά το γραφείο μας είχε την ευθύνη για τον συντονισμό της ομάδας που ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό και διαχείριση δομών και παροχών για παιδιά στους χώρους εργασίας.

Περισσότερα

Smart Workplace Design Summit – Συμμετοχή σε πάνελ ομιλητών

Η Λυδία πήρε μέρος σήμερα σε ένα πάνελ ομιλητών στο Smart Workspace Design Summit στο Amsterdam. Η θεματική αφορούσε στο πως ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των επαγγελματικών χώρων γραφείων μπορεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις που συμβαίνουν με ραγδαίους ρυθμούς στον τρόπο και στις ανάγκες της σύγχρονης εργασίας

Περισσότερα